Hoe lever ik basismateriaal aan voor een LEDscherm?

LOSSE BESTANDEN

Je hebt een verzameling van grafisch materiaal, losse bestanden in jpeg, bitmaps, gif… De meest courante windows bestandstypes kunnen wij verwerken tot beelden voor het LEDscherm. Je kan dit materiaal zo aan ons aanleveren, maar ze moeten wel groot genoeg zijn van formaat om op een LEDscherm te tonen. We zullen je hierbij zeker helpen om tot een mooi resultaat te komen. Werk je samen met grafisch ontwerpers? Breng ze met ons in contact, dan werken we samen aan het beste resultaat.

POWERPOINT

Je wil een powerpointpresentatie tonen op het LEDscherm. Dat is een prima keuze, want je hebt hiermee de meeste mogelijkheden en flexibiliteit. Stuur zeker een voorlopige versie van je presentatie naar ons, want we geven je graag advies om je materiaal nog beter te maken voor gebruik op een LEDscherm. Denk onder meer aan beelden en lettertypes die groot en duidelijk genoeg moeten zijn, het automatisch verlopen van animaties of beeldovergangen (niet met een muisklik). Bijsturen is geen probleem, meerdere keren bijsturen ook niet. Samen maken we je presentatie helemaal top, en voor onze klanten is dit advies bovendien helemaal gratis. 

VIDEO

Het is perfect mogelijk om video’s te tonen op een LEDscherm. Je levert ons op voorhand een afgewerkte videoclip of videofilm aan. Ons materiaal kan diverse formaten aan: MP4, WMV… Om zeker te zijn dat je goed zit, overleg je best op voorhand met ons over je wensen. Dan zorgen wij voor het juiste materiaal om je filmpjes of clips af te spelen.